Praktische informatie

Huisreglement

Afspraak maken

Bij uw eerste consult is het van belang om een geldig ID document en uw verzekeringspasje mee te nemen.

Afspraak afzeggen

Voor het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kunt u bellen met de praktijk. Dit kan het beste in de ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur. Het afzeggen van een afspraak dient 24 uur van te voren te gebeuren. Dit geldt tevens voor het afzeggen van een pedicureafspraak. Hiervoor kunt u tevens gebruik maken van het contactformulier, minimaal 24 uur van te voren.

Verwijsbrief

Bij directe toegankelijkheid wordt er in het 1e bezoek een screening en intake afgenomen, gevolgd door een onderzoek. U hoeft hiervoor geen verwijsbrief mee te nemen van uw (huis)arts. Indien u verwezen wordt door een (huis)arts of specialist is het wel raadzaam om een verwijsbrief mee te nemen. Bij het aanvragen voor steun- en hulpmiddelen door een (huis)arts dient u altijd een verwijsbrief mee te nemen. Indien u voor een voetbehandeling komt in verband met diabetes of reuma dient u de 1e keer een verwijsbrief mee te nemen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de praktijk Dit kan het beste in de ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur. Ook kunt u gebruik maken van het contact- of intake formulier. Dit is te vinden bij de contact gegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *