Nieuwsbericht 5

Dokter Deen, de serie met Monique van de Ven over een dokter op Vlieland, krijgt een vervolg. “Ja, wat dacht je? Dat is het grootste succes van omroep MAX tot nu toe; die willen zeker door“, vertelt producent Reinout Oerlemans in De Telegraaf. Oerlemans kwam niet kijken bij de opnames. “Ik moet zeggen dat dat een grote fout van me is geweest, zeker tegenover Monique van de Ven was dat onattent. Ik ben inderdaad niet bij de opnames geweest en dat had ik wel moeten doen.”

De tv-producent had het te druk. “Ja, het is eigenlijk verschrikkelijk. Maar hoe gaat dat? Ik was met veel dingen tegelijk bezig, zat midden in de hectische studioopnamen van Nova Zembla , en dan had ik elke week voor mezelf steeds twee dagen op kantoor ingepland. Maar ik was jarig in juni, ik werd veertig. En het bedrijf is inmiddels wel zo groot dat ik niet precies weet op welke dag we voor welk programma aan het opnemen zijn.”

Hij was nota bene nog op Vlieland. “Ik kwam mijn kantoor binnen en daar zatDanielle met de kinderen, allemaal in zeemansshirtjes. Zij hebben me met onze Lemmer ontvoerd naar Vlieland. Dát was al leuk, maar de grootste verrassing kwam nog. In de haven moesten we aanmeren naast een ander schip, en daarop bleken veertig vrienden van ons zich verzameld te hebben.”

Je kunt je voorstellen wat een weekend dat is geworden. Vervolgens is het er totaal niet van gekomen om bij de cast en crew van Dokter Deen te gaan kijken. Dat was niet goed, dat geef ik toe. Maar het is een succes en we gaan er mee door; en dan ga ik zéker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *