Bel ons: 0562 451 241

Sinds 1 oktober 1985 is de praktijk voor Fysiotherapie gevestigd op de begane grond van zorgcentrum De Uiterton aan de Boslaan 1 te Vlieland.
In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een moderne praktijk voor Fysio- en Manuele therapie met een moderne oefen-,trainingszaal voor revalidatie en Fitnes.
De maatschap bestaat uit een man/vrouw samenstelling, en wij hebben ons in diverse richtingen gespecialiseerd, zodat u in een 1 op1 contact kunnen begeleiden voor veel aandoeningen.
Wij zijn ingeschreven in:

  •  B.I.G (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)
  •  C.K.R.(Centraal Kwaliteits Register) van het Koninklijk Genootschap voor  Fysiotherapeuten.
  •  C.R.P.(Centraal Register Pedicures)

Huisreglement

Bij uw eerste consult is het van belang om een geldig ID document en uw verzekeringspasje mee te nemen.

Verwijsbrief

Bij directe toegankelijkheid wordt er in het 1e bezoek een screening en intake afgenomen, gevolgd door een onderzoek. U hoeft hiervoor geen verwijsbrief mee te nemen van uw (huis)arts. Indien u verwezen wordt door een (huis)arts of specialist is het wel raadzaam om een verwijsbrief mee te nemen. Bij het aanvragen voor steun- en hulpmiddelen door een (huis)arts dient u altijd een verwijsbrief mee te nemen. Indien u voor een voetbehandeling komt in verband met diabetes of reuma dient u de 1e keer een verwijsbrief mee te nemen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de praktijk Dit kan het beste in de ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur. Ook kunt u gebruik maken van het contact- of intake formulier. Dit is te vinden bij de contact gegevens.

Afspraak afzeggen

Voor het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kunt u bellen met de praktijk. Dit kan het beste in de ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur. Het afzeggen van een afspraak dient 24 uur van te voren te gebeuren. Dit geldt tevens voor het afzeggen van een pedicureafspraak. Hiervoor kunt u tevens gebruik maken van het contactformulier, minimaal 24 uur van te voren.

Vergoeding;

De praktijk heeft met bijna alle zorgverzekeraars een overeenkomst en het betalingsverkeer vindt rechtstreeks plaats met uw zorgverzekeraar, mits u voldoende verzekerd bent.

Openingstijden;

Maandag tot en met vrijdag; 8.00 uur- 19.00
Zaterdag en zondag; indien nodig